Header Ads

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar 2020


Kefilsiz düşük faizli kredi veren bankalar, artan talepler doğrultusunda kredi hizmetlerinin kapsamını daha da genişletmişlerdir. Türkiye’de gelişen bankacılık sektörü, kredi hizmetlerinin de büyük ölçüde gelişmesine vesile olmuştur. Son dönemde özellikle düşük faizli ve kefilsiz kreditalepleri büyük ölçüde artış göstermektedir. Hemen hemen Türkiye’de hizmet veren çoğu banka kefilsiz ve belgesiz kredi desteği sağlamaktadır. İnternet üzerinden gerçekleştirilen ’anında ihtiyaç kredisi’ vb. başlıklarla kredi almak artık oldukça kolaydır.
  • Gelir durumuna göre
  • Ödeme seçenekleriniz ve  
  • Kredi miktarı
Günümüzde bankalar tarafından değil müşteriler tarafından belirlenebilmektedir. Bankanın çizdiği sınırlar çerçevesinde birçok farklı kredi seçeneğini kendinize uygun biçimde değiştirebilir ve size uygun bir kredi yaratabilirsiniz. Elbette tüm bu imkanlara sahip olabilmek için öncelikle temiz bir kredi siciline de sahip olmanız gerekiyor.

Kefilsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kefilsiz başvuru yapmak ve talepleriniz doğrultusunda anında nakit desteği sağlamak için bankaların birçok farklı hızlı kredi seçeneği bulunmaktadır. 2019 kredi veren bankalar ilerleyen dönemlerde kredi işlemlerini müşterileri için daha da kolay bir hale getirecektir. Birçok banka günümüzde ihtiyaç kredi altında 50 bin ve 10 bin TL arasında kefilsiz belgesiz kredi imkânı sunmaktadır. Kefilsiz evraksız kredi başvurusu yapmak;
  • İnternet bankacılığı
  • Müşteri hizmetlerini arayarak ya da
  • SMS yoluyla
mümkündür. Dilerseniz banka şubelerine giderek de kredi talebi oluşturmanız mümkündür. Banka siciliniz ve kredi notunuz eğer yeterli düzeydeyse, gelir durumunu aşmayacak miktarlarda krediler hesabınıza anında tanımlanacaktır. Aksi takdirde kefil ya da teminat istemeleri de mümkündür. Kefili olmayan kredi için gereken en önemli şart kredi notunun yeterli olmasıdır. Kredi notunun yeterli gelmesi durumunda, dilediğiniz kredi tutarını (gelir düzeyini aşmamak kaydıyla) kullanabilirsiniz.
Kefil ya da herhangi bir şart olmadan kredi talebinde bulunmak mümkündür. Ancak bazı önemli kriterler bankalar tarafından detaylıca incelenir ardından kredi talebinizi bu kriterlere göre değerlendirir. Çoğu zaman bu şartlar çok ağır olmasa da önemli bir takım etkenler sizin kredi talebinizin onaylanmasında etkili olacaktır. Kefilsiz evraksız kredi talebinde bulunan kişilerde;
  • Kredi sicili ve Kredi notunun iyi olması
  • Üzerine kayıtlı teminat unsuru bulunması (ev, arsa, araba vb.)
  • Banka müşterisi olması
Kredi taleplerinin daha hızlı değerlendirilmesine ve kefil olmadan kredi almalarında etkili olacaktır. Bu özelliklere sahip olmayan kişiler içinde kredi imkânı sağlandığını unutmamak gerekir. Elbette kredi notunun yüksek olması bir kriterdir ancak kredi notu iyi seviyede olanlar, ödemelerinde problem yaşamayan müşteriler kredi notu düşük olsa bile kefilsiz evraksız kredi imkanından faydalanabiliyor. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Herhangi bir çözüm için "Sizin için" hazırız...
Bize Ulaşın