Header Ads

KREDİ NOTU YÜKSELTMEDE BİLİNMEYENLER

                                             KREDİ NOTUNU ETKİLEYEN YÖNTEMLER



SÜREKLİ KREDİ BAŞVURUSU YAPMAK NOTU DÜŞÜRÜR MÜ?

1. Arkadaşlar öncelikle bilmemiz gereken gerçek şudur  hep derler sürekli kredi kredi kartı avans hesap başvuru yaptıgımızda kredi notumuz düşüyor KESİNLİKLE HAYIR her ne kadar başvuru yaparsanız yapın kredi notunuz etkilenmez ama yinede  FİNDEKS yöneticileri bu durumu önermiyor.


KREDİ NOTU NASIL DÜŞER?

2.Sevgili dostlar kredi notunuzun düşmesi için öncelikle yeni bir ürün kullanmış başvurunuzun onaylanmış olması gerekir  Örnek vericek olursak   yeni bir kredi kartı başvurusu yaptınız  ve onaylandı bu kredi notunuzu düşürür.


Degerli dostlarım önemli bir not olarak   dikkatlice okumanızı istiyorum   KREDİ  KREDİ KARTI  AVANS HESAP  3 üründen 1 tanesini kullandınız diyelim ve hepimiz insanız  ödemelerimizden  1 gün 2 gün aksattık  ne olursa olsun bu banka sistemlerine 30 gün gecikme olarak düşecektir ve bu 1 dönem gecikme  bizim kredi not yükselişimizi (6 AY) etkiyecektir bu yüzden düzenli ödemelerimiz önemlidir   2 dönem geciktirirsek eger  12 ay  3 ay gecikmemiz olursa 18 ay kredi notumuzun yükselişini engelleyecektir 


ŞİMDİ BU VİDEOMUZU DİKKATLİCE DİNLEYİNİZ SİZLERE DEGERLİ BİLGİLER AKTARACAGIZ






Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Herhangi bir çözüm için "Sizin için" hazırız...
Bize Ulaşın