Header Ads

Kredi çekecekler buna dikkat!

Bankalar ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilerine en düşük faiz avantajını sunsa da bu faizden yararlanacak müşteri sayısı oldukça düşük kalıyor. Bankaların öne sürdükleri şartları tamamlayanlar ise düşük faizle krediyi kullanabiliyor.



Merkez Bankası’nın faizleri art arda düşürmesiyle birlikte bankalar tarafında da kredi faizlerinde gerileme yaşanmaya başladı.

İhtiyaç kredisi faizlerinde düşüş ise gerçekte müşterilere uygulanan faizlerle uyuşmuyor. Bu nedenden dolayı kredicinizz olarak bu konuyu sizler için araştırdık

Kocaeli'den Burak Biler'in  haberine göre Bankalar tüketici kredisi verirken bazı şartları öne sürerek düşük faizli krediden yararlanmanın önüne geçiyor.



YÜZDE 0.89 FAİZLİ KREDİYİ ÇOK AZ KİŞİ KULLANABİLİYOR

İhtiyaç kredisinde en düşük faiz yüzde 0.89 olurken en yüksek faiz ise yüzde 1.10 olarak öne çıkıyor.

Bankalar öncelikle Findeks notuna göre kredi vermeyi tercih ediyor. 1850 ve üstü kredi notu olanlara kişiye özel faiz oranı adı altında en düşük faizi uygulayarak kredi veriyorlar.

otomobil alacaklar içinde kredi durumu pek farklılık göstermiyor Vatandaş genellikle araç bakarken kullandıgı web siteler hakkında bilgi sahibi çıkan ücretsiz ilan haberleri ile 0 araç alımlarıda artmış oluyor

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Herhangi bir çözüm için "Sizin için" hazırız...
Bize Ulaşın