Header Ads

ANINDA KREDI VEREN BANKALAR

 


Acil Kredi mi Lazım Yapmanız Gerekenler Burada 

Acil kredi lazım olması durumunda yapmanız gerekenler oldukça basit ve kısa sürelidir. Çünkü, birçok bankaların bilinenin aksine gelir belgesiz ve kefilsiz kredi imkanı sunabildiğini ve bu sayede birçok birey ve işletmelerin kredi olanaklarından kolayca faydalandığını belirtmekte fayda görmekteyiz. Bu sayede ister işletme sahibi olun, ister herhangi bir masrafınız olsun, kredi başvurunuzu evinizin konforunda yapabilir ve kredi başvurunuzun yalnızca 5 ile 10 dakika aralığında cep telefonunuza sms olarak ulaşmasını sağlayabilmektesiniz.

Anında Kredi Veren Bankalar

Kredinizi anında almak istediğinizde Enpara.com bankacılık hizmeti üzerinden,İşbankası internet şubesinde,Denizbank, Akbank, TEB, cepteteb.com.tr, QNB Finans Bank, Odea bank, ING Bank, Yapı Kredi Bankası, Nkolay kredi.com.tr, Garanti Bankası ve Vakıflar Bankası gibi birçok farklı bankacılık hizmetleri üzerinden kredi başvurusunda bulunabilir ve kredinizi kolayca alabilirsiniz.

Belgesiz Hemen Kredi Veren Bankalar

Ayrıca, gelir belgesiz kredi veren bankalardan da kredinizi hemen çekebileceğinizi hatırlatmakda fayda görmekteyiz.
Akbank, Türkiye İş Bankası, TEB, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, Şeker Bank, HSBC, ING Bank ve Finans Bank gibi birçok bankalar üzerinden kredinizi yalnızca 5 dakika içerisinde banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Haftasonu Kredi Veren Bankalar

Acil kredi durumunuzun hafta sonuna denk gelmesi durumunda da, birçok bankalardan kredinizi hafta sonlarında da çekebileceğinizi hatırlatmakta fayda görmekteyiz. Finans Bank onlıne ihtiyaç kredisi bankacılık uygulaması üzerinden 1000 TL ile 30000 tl aralığında ihtiyaç kredinizi hemen çekebileceğiniz gibi, Aktif Bank N-kolay kredisi başvurunuzda ise, 48 aya varabilen kredi olanaklarından hemen faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda, hafta içi olduğu gibi hafta sonunda da sizlere acil kredi hizmeti sunan enpara.com ve kredim Akbank da bankacılık hizmeti üzerinden de hafta sonunda kredinizi hemen banka hesabınıza çekebilmektesiniz.

Acil Kredi Başvurusu Nereden Ve Nasıl Yapılmaktadır?

İster hafta içi, ister hafta sonu olsun acil kredi lazım olduğunda yukarıdaki bankalara tc kimlik numaranız ile başvuruda bulunarak kredinizi hemen çekebileceğiniz gibi, ilgili bankaların internet bankacılığı ve mobil bankacılık gibi farklı bankacılık uygulaması üzerinden de acil kredi başvurusunda bulunabilir ve kredi sonucunuzun 5 dakika içerisinde cep telefonunuza sms olarak gönderilmesini sağlayabilmektesiniz. Ancak, acil kredi başvurusunda ilgili bankalar tarafından sizlerden bazı koşulların talep edilmesi de söz konusu olabileceğini belirterek, bu açıdan acil kredi başvurusunda mümkünse ilgili bankanızın şubesine başvuru yapmanızda fayda bulunmaktadır.

Acil Kredi Başvurusu Kesin Onaylanır Mı?

Bilinenin aksine acil kredi başvurusu bankalar tarafından belirtilen koşulların sağlanamaması durumunda kesin bir biçimde onay alması söz konusu olmamaktadır. Gelir belgesiz ve kefilsiz olarak sunulsa da, acil kredi başvurusunda başvuru sahibinin banka tarafından belirtilen diğer şartları taşımaması durumunda acil kredi başvurusu 5 dakika içerisinde olumsuz yönde neticelendirilerek, başvuru sahibine bilgi gönderilmektedir. Bu bakımdan, acil kredi başvurusu ”kesin olarak onay alır” diye bir kural söz konusu değildir.

Bankalar Acil Kredi Hizmeti Sunması Başlıca Nedenleri Şunlardır;

1- Müşteri Sürekliliği Sağlanması

Bankaların acil kredi hizmeti sunması sayesinde, müşteri sürekliliği sağlaması söz konusu olabildiği gibi, bu hizmet sayesinde yeni müşteriler de kazanması söz konusu olmaktadır. Bu sebeple de, birçok bankalar tarafından önemli koşullar kaldırılarak acil kredi olanakları sunulmaktadır.

2- Acil Harcamaların Giderilmesi

Bankaların acil kredi hizmeti sunması sayesinde, birey ve işletmelerin bu sayede ekonomik gereksinimlerini gidermesi söz konusudur. Bu sayede bankalar gerek acil kredi hizmetinden faiz elde etmesi ve gerekse de, bankacılık hizmetinde müşterilerini memnun etmesi hedeflenmektedir.

3- Kredi Başvurusunda Hızlı Çözüm Sunma

Bankaların kredi başvurusu taleplerinde daha seri bir biçimde cevap sunması, bankalar tarafından acil kredi hizmeti sunulmasının başlıca sebepleri arasında yer almaktadır. Normal kredi başvurularında başvuru sonucu 24 ile 48 saat aralığında neticelenmesi söz konusu iken, acil kredi başvurusu sonucu yalnızca 5 ile 10 dakika gibi kısa süreç söz konusu olmaktadır. Bu sayede müşterilerden memnuniyet ve güven alımı söz konusu olmaktadır.

Acil Kredi Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Acil kredi başvurunuzun bankalar tarafından onay alması için öncelikle kredi notunuzun iyi düzeyde olması gerekmektedir.Bu bakımdan kredi notunuzun 1100 ile 1400 puan aralığında yer alması durumunda yüksek ihmalle bankalardan acil kredinizi alabileceğinizi belirtmekte fayda görmekteyiz.
Bankalardan acil kredi başvurusu yaparken, kredinizin detayları hakkında daha net ve açıklayıcı bilgiler alabilmek açısından mümkünse ilgili banka şubesine bizzat başvuru yapmanızı tavsiye etmekteyiz. Acil kredi başvurusunda ayrıca mutlak olarak bankalar arası karşılaştırma yapıp, bu sayede acil kredi imkanı sunan bankalar arasında en düşük faiz oranına sahip, yüksek vadeli ve daha düşük taksit miktarına sahip olan bankayı bulmanız, kredi taksit ödemelerinde zorluk çekmemeniz açısından oldukça önemlidir.
Acil kredi başvurusunda bulunmadan önce, mutlak olarak ekonomik bütçenizi gözden geçirmeli ve aylık taksitleri ödeyebileceğiniz oranda planlamalısınız. Unutmamalısınız ki, birçok bankalar acil kredi olanaklarında müşterilerine bu imkanı kolayca sunabildiği gibi, müşterilerin gerekli prosedürlere yeteri düzeyde önem vermemesi durumunda ise, kredi taksit ödemesinde sıkıntı yaşanması söz konusu olabilmektedir.
Hafta içi ve hafta sonu acil krediye ihtiyacınız olduğunda banka banka dolaşmaya gerek kalmadan yukarıdaki bankalar üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz miktarda kredinizi anında çekebilir ve bu sayede ev, okul, işyeri, tatil, ev eşyası, araç ve daha birçok kategoriden masraflarınızı karşılayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Herhangi bir çözüm için "Sizin için" hazırız...
Bize Ulaşın