Header Ads

Ticari Kredi Kartı Nedir Nasıl alınır?

Ticari Kredi Kartı


Ticari kredi kartı, işletme giderlerinizi karşılamak için kullanabileceğiniz, işletmeniz için çeşitli ayrıcalıklar ve avantajlar sunan bir kredi kartı çeşitidir.

Ticari kredi kartları sadece şahıs şirketi ve limited şirketi olan fatura mükellefi iş insanları arasında kullanılan kart türüdür. Ticari kredi kartı ile işletmenize ait temsil, konaklama, ağırlama, seyahat, benzin, alışveriş gibi harcamaları kişisel harcamalarınızdan ayırarak harcamaların detaylı takibini sağlayabilirsiniz.

 Bu kredi kartları sayesinde çeşitli indirim ve taksitlendirme olanaklarından da yararlanabilirsiniz. Nakit avans çekebilme, çekilen nakit avansı taksitlendirebilme, aylık harcama raporlarına ulaşabilme,

 işletmeye ait faturaları otomatik ödemeye alabilme, yapılan harcamalardan puan biriktirebilme, ticari alışverişleri peşin fiyata taksitlendirebilme ve 18 ay taksit gibi pek çok avantaj ticari kredi kartlarında! ayrıca kredi kartlarından kullanacagınız nakit avanslar nakit ödeme çözümleri çok uzun taksit seçenekleri sunmaktadır 

En avantajlı ticari kredi kartını bulmak için HANGİ KREDİ web sitesini ziyaret etmeniz için sizin için bir link bırakıyorum  Ticari Kredi Kartı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

==========NAVİGASYON=========

KREDİ SİCİLİ NEDİR?

KREDİ NOTU YÜKSELTME?

İCRA TAKİBİ KAÇ YILDA DÜŞER

KREDİ KARTI LİMİTİM NEDEN ARTMIYOR?


Önemli hatırlatma
Bu makalede geçen bilgiler hukuki tavsiye olmayıp, icra destek tarafınca tecrübelerle sabitlenmiş hukuki bilgilerdir.

İşbu hukuki bilgiler çeşitli mahkeme kararlarıyla veya yönetmelikteki düzenlemelerle değişebileceğini unutmayınız. Bu kapsamda sorunuz her ne olursa olsun bu içerik ile birebir örtüşmesi güç olabilmektedir.. Araştırmakta olduğunuz işlemle alakalı sorunuza en yakın bilgiyi vekalet vereceğiniz hukuk bürosu avukatından almanızı öneririz. Böylece yüzeysel araştırdığınız bilgi sonucu karşılaşabileceğiniz hak kaybınının önüne geçebilirsiniz.

 


1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Herhangi bir çözüm için "Sizin için" hazırız...
Bize Ulaşın